Genuint nyfiken och frågvis

Jag heter Johan Mångsén och är en Diplomerad Coach (ICF) och har länge intresserat mig för människor, relationer och personlig utveckling. Mina egna erfarenheter och upplevelser av livet har varit en stark drivkraft till att vilja förstå och själv kunna påverka min egen personliga utveckling, relationer och karriär.


Jag är en genuint nyfiken person. Har lätt att se samband och koppla ihop saker och människor. Jag är övertygad att vi som människor agerar och mår som bäst när vi hjälper varandra och förstår hur våra handlingar bidrar till att skapa mening. Min erfarenhet är att alla människor kan utvecklas – med rätt verktyg och stöd.


Utöver mitt arbete som coach är jag också volontär på Mansjouren. På Mansjouren ger jag samtalsstöd till individer, par eller grupper.


Till vardags arbetar jag som som design- och varumärkesstrateg och har lång erfarenhet av förändringsprocesser i både stora och små företag.


Jag undervisar även i design, varumärken och marknadskommunikation på bland annat Beckmans School of Design samt Berghs School of Communication.

 


Johan Mångsén - Diplomerad Coach
Johan Mångsén

Vad betyder evoleo?

Namnet evoleo är en lek med orden evolution och det latinska ordet voleo som betyder jag vill.

Evoleo - personlig utvecklig inifrån och ut.